fbpx

Internationaal CE chauffeur (Kwintsheul)

27 februari 2021 Kwintsheul Fulltime Rijbewijs CE en een geldige code 95 (of bereid deze te behalen)

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat richting Scandinavië? Vind je het niet erg om dagen van huis te zijn? Graag zelfs?! Dan is deze vacature echt wat voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren internationale chauffeur. Het gaat om fulltime functie met standplaats Kwintsheul.

Wat ga je doen?
Als internationaal chauffeur verzorg je meerdaagse ritten richting Scandinavië. Je bent gemiddeld 2 à 3 nachten van huis. Je hebt de verantwoordelijkheid over het veilig en correct afleveren van je lading op diverse locaties. Het internationaal vervoer vraagt om veel flexibiliteit omdat je wisselende werkdagen hebt.

Wat vragen wij?

 • Rijbewijs CE en een geldige code 95 (of bereid deze te behalen)
 • Representatief, nauwkeurig en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goed gevoel voor service en dienstverlening
 • Enig technisch inzicht
 • Zelfstandig
 • Woonachtig in de buurt van Kwintsheul

Wat bieden wij?

 • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
 • Correcte betaling volgens TLN CAO
 • Voor langere tijd en bij goed bevallen van beide partijen, contract voor onbepaalde tijd
 • 100% inzet om voor jou de best mogelijke arbeidsplaats te realiseren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.