fbpx

Monteur/chauffeur

10 maart 2021 Dwingeloo Fulltime Rijbewijs CE en VCA-diploma

Werk jij graag in de (staal)bouw en ben je in het bezit van een CE rijbewijs? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de staalbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren monteur/chauffeur. Het gaat om een fulltime functie in omgeving Dwingeloo.

Wat ga je doen?
Als chauffeur vervoer je met de vrachtwagen staalconstructies naar de spuiter en zorg je ervoor dat deze hierna veilig op de bouwlocatie aan komen. Het monteren van staalconstructies en dak- en gevelpanelen vallen ook binnen je takenpakket. De werkzaamheden verricht je veelal buiten op de bouwplaats in teamverband.

Wat wij vragen:

 • Aanpakkersmentaliteit
 • Affiniteit met de bouw
 • Je beschikt over ervaring op het gebied van het monteren en aanpassen van staalconstructies
 • Geen 9-tot-5-mentaliteit
 • In het bezit van een geldig rijbewijs CE
 • In het bezit van een geldig VCA-diploma

Wat wij bieden:

 • Een fulltime baan
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Goed gereedschap
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Prettige werksfeer in een hecht team
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.