CE chauffeur (vervoer bomen en planten)

11 maart 2021 Hoogeveen Parttime Rijbewijs CE

Heb jij een grote liefde voor bomen en planten en ben je in het bezit van een CE rijbewijs? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren chauffeur. Het gaat om parttime functie in omgeving Hoogeveen.

Wat ga je doen?
Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van bomen en planten. Jij zorgt ervoor dat het mooie groen veilig en met liefde op de plek van bestemming aankomt. Het laden en lossen valt ook binnen je takenpakket, dit kan soms erg pittig zijn!

Wat wij vragen:

 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE
 • Je hebt affiniteit met bomen en planten
 • Je bent klantvriendelijk
 • Je hebt geen geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden
 • Je rijdt als de beste!

Wat wij bieden:

 • Een parttime baan (maandag, woensdag en vrijdag)
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Prettige werksfeer in een hecht team
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.