fbpx

Chauffeur Internationaal Stukgoed

30 maart 2021 Thuis Fulltime Rijbewijs CE en een geldige code 95

Woon je in de lijn van Zwolle, Hoogeveen of Emmen en ben je liefhebber van transport en in het bezit van een geldig CE-rijbewijs? Dan is dit wellicht de vacature voor jou!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren stukgoed CE-chauffeurs in het noorden. Het gaat om fulltime functie met standplaats Hapert maar je mag de auto ook mee naar huis nemen. Je bent de hele week van huis en rijdt hoofdzakelijk overdag door Nederland, Duitsland en België. Je komt op vrijdagavond of zaterdagmorgen thuis.

Wat ga je doen?
Als internationaal stukgoed chauffeur rij je voornamelijk in Nederland, Duitsland en België. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag met een uitloop tot zaterdagochtend. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en juist afleveren van de goederen en daarbij de administratieve handelingen. In overleg kun je de vrachtwagen bij huis parkeren. Als stukgoed chauffeur ben je het visitekaartje van het bedrijf.

Wat wij vragen:

 • Aanpakkersmentaliteit
 • In het bezit van rijbewijs CE en geldige code 95
 • Bij voorkeur in het bezit van een ADR-certificaat
 • Ervaring met stukgoed
 • Representatief, nauwkeurig en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Enthousiasme voor het vak

Wat wij bieden:

 • Een fulltime baan
 • Mogelijkheid voor auto aan huis
 • Een leuke en wisselende baan bij een fijne organisatie
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Yvonne door je motivatiebrief en CV te sturen naar yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 06 4627 4403.