fbpx

Binnenlandchauffeur (Kwintsheul/Nieuw-Amsterdam)

19 april 2021 Kwintsheul/Nieuw-Amsterdam Fulltime CE-rijbewijs

Ben je een transportliefhebber en ben je in het bezit van je CE-rijbewijs? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor meerdere van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ervaren binnenlandchauffeurs. Het gaat om fulltime functies met standplaatsen Nieuw Amsterdam en Kwintsheul.

Wat ga je doen?

Als binnenlandchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van groente/fruit en bloemen/planten. Je vertrekt in de ochtend vanaf je standplaats en vanuit daar ga je het binnenland in om de vracht te laden voor de buitenlandchauffeur die in de avond jouw auto weer overneemt. De ene week werk je van maandag tot en met vrijdag en de andere week van maandag tot en met zaterdag.

Wat wij vragen:

 • Aanpakkersmentaliteit
 • Enthousiasme voor het vak
 • Representatief, nauwkeurig en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Werk ervaring in geconditioneerd transport van levensmiddelen is een pre
 • In het bezit van een rijbewijs CE
 • Bij voorkeur in het bezit van een LZV certificaat

Wat wij bieden:

 • Een leuke en afwisselende baan bij een prachtige organisatie
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.