fbpx

Avond- en nacht weekendchauffeur

20 april 2021 Hazerswoude-Dorp 8-40 uur Rijbewijs CE en code 95

Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren avond- en nacht weekendchauffeur. Het gaat om een mooie, afwisselende fulltime functie met standplaats Hazerswoude-Dorp.

Wat ga je doen?

Als CE chauffeur verzorg je het transport tussen verschillende distributiecentra. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en juist afleveren van de goederen op diverse locaties. Je werkt zelfstandig en het voertuig wordt grotendeels voorgeladen. Je rijdt voornamelijk in Nederland, België en, in overleg, Frankrijk. Het rooster wordt in overleg gemaakt, wel wordt er gevraagd één keer in de twee weken een weekend beschikbaar te zijn.

Wat wij vragen:

 • Rijbewijs CE en een geldige code 95
 • Representatief, klantgericht, nauwkeurig en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Enthousiasme voor het vak
 • Zelfstandig
 • Het aanvragen van een VOG behoort tot de sollicitatieprocedure

Wat wij bieden:

 • Informele en open werksfeer
 • Persoonlijk rooster
 • Goed onderhouden en modern wagenpark
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.