fbpx

Chauffeur Walking Floor

20 april 2021 Coevorden Fulltime CE-rijbewijs en geldige code 95

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Walking Floor chauffeur. Het gaat om een fulltime functie met standplaats Coevorden. Het is een afwisselende baan bij een mooie organisatie met een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring. Je zult je voornamelijk bezig houden met het vervoer van houtsnippers, diervoeders en diverse recycling producten. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag met een uitloop naar zaterdag. Je rijdt hoofdzakelijk in Nederland, België en Duitsland en bent verantwoordelijk voor het veilig afleveren van de lading op diverse locaties.

Wat wij vragen:

 • Aanpakkersmentaliteit
 • CE-rijbewijs met een geldige code 95
 • Goede communicatieve vaardigheden (NL en DE)
 • Nauwkeurigheid bij het invullen van je papieren
 • Zuinig op het materiaal
 • Representatief
 • Ervaring als Walking Floor chauffeur
 • Enthousiasme voor het vak

Wat wij bieden:

 • Afwisselend werk
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioen opbouw vanaf dag 1

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.