fbpx

Koppel chauffeur

31 mei 2021 Nieuw-Amsterdam In overleg CE-rijbewijs en een geldige code 95

Ben je een nachtmens, zelfstandig en in het bezit van een CE-rijbewijs? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een koppel chauffeur. De werkdagen zijn in overleg. Fulltime is mogelijk, maar een paar nachten per week kan ook. De standplaats is Nieuw-Amsterdam en het werk vindt vooral ‘s nachts plaats.

Wat ga je doen?

Als koppel chauffeur ben je een onmisbare schakel in het transportproces. Jij helpt jouw collega-chauffeurs door het koppelen van ritten. Je koppelt een volle trailer aan en rijdt hem ‘s nachts naar de plaats van bestemming, dit is op maximaal 4,5 uur rijden. Het laden en lossen is meestal al gedaan. Zo kun jij je lekker focussen op het rijden.

Wat wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke baan bij een mooie organisatie met fijne werksfeer
  • De werkdagen zijn in overleg
  • De mogelijkheid tot een vaste baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en een geldige code 95
  • Je hebt er geen problemen mee om ‘s avonds of ‘s nachts te werken
  • Je hebt enthousiasme voor het vak en een aanpakkersmentaliteit

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.