fbpx

Tautliner chauffeur

31 mei 2021 Hapert Fulltime CE-rijbewijs en geldige code 95

Hou jij ervan om veel onderweg te zijn en heb je ervaring met een kooiaap? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een tautliner chauffeur. Het gaat om een fulltime functie met standplaats Hapert met de optie om de vrachtwagen bij huis te parkeren.

Wat ga je doen?

Als tautliner chauffeur rijd je voornamelijk in de Benelux en Duitsland. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en hierom is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en servicegericht te werk gaat. Je hebt verschillende laad- en losadressen per rit (zowel particulieren als bedrijven) waarbij je de goederen moet laden en lossen met een kooiaap. Het werk vindt vrijwel alleen doordeweeks plaats. Het komt incidenteel voor dat er in de weekenden gewerkt wordt maar dit gaat altijd in overleg. Er is een mogelijkheid om in de weekenden de vrachtwagen bij huis parkeren.

Wat wij bieden:

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke en afwisselende baan bij een mooie organisatie met fijne werksfeer
  • Mogelijkheid tot een vaste baan
  • Optie om de vrachtwagen bij huis te parkeren
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en geldige code 95
  • Bij voorkeur in het bezit van een meeneemheftruck/kooiaap certificaat
  • Je bent representatief en klantvriendelijk
  • Je hebt enthousiasme voor het vak en een aanpakkersmentaliteit

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.