fbpx

Chauffeur diepvries distributie

23 juni 2021 Hoogeveen Parttime CE rijbewijs

Ben jij een chauffeur in hart en nieren maar ben je liever ‘s avonds weer thuis? Lijkt het je leuk om werkzaam te zijn in diepvries distributie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een binnenland chauffeur. Het gaat om een leuke, afwisselende parttime functie van maximaal vier dagen per week voor een transportbedrijf in Hoogeveen. 

Wat ga je doen?

Als chauffeur in de diepvries distributie heb je een verantwoordelijke functie. Jij zorgt ervoor dat de goederen onder de juiste condities vervoerd worden en op tijd worden afgeleverd bij de klant. Het is relatief licht werk en de ritten bestaan alleen uit dagritten. Je komt dus ‘s avonds altijd gewoon weer thuis.

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een leuke, afwisselende baan bij een leuke transportorganisatie
 • Werk tot minimaal september
 • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1 bij Pensioenfonds Vervoer

Wat wij vragen:

 • Je bent in het bezit van een CE rijbewijs
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in diepvries distributie
 • Je woont in de omgeving van Hoogeveen
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent representatief en hebt enthousiasme voor het vak

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.