fbpx

Chauffeur afvalverwerking

25 juni 2021 Zwolle In overleg C-rijbewijs en code 95

Ben jij in het bezit van een C-rijbewijs, woon je in de omgeving van Zwolle en heb jij het liefst een baan waarmee je weer op tijd thuis bent? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een chauffeur in de afvalverwerking. Het gaat om leuke functie bij een transportbedrijf in Zwolle.

Wat ga je doen?

Als chauffeur in de afvalverwerking ben je verantwoordelijk voor het inzamelen en vervoeren van afvalstromen naar inzamellocaties. Je rijdt iedere dag een vaste route en start ‘s ochtends vroeg. Hierdoor ben je op tijd klaar en heb je ‘s avonds veel vrije tijd.

Wat wij bieden:

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke en afwisselende baan bij een mooie organisatie
  • Je werkt maximaal 10 zaterdagen per jaar
  • Mogelijkheid tot doorgroei voor een CE rijbewijs
  • Mogelijkheid tot een vaste baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een C-rijbewijs en geldige code 95
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 
  • Je bent klantvriendelijk, betrokken en je beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.