fbpx

Chauffeur winkeldistributie nacht

25 juni 2021 Emmeloord In overleg C of BE-rijbewijs

Ben je een nachtmens, zelfstandig en in het bezit van een C of BE-rijbewijs? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een chauffeur in de winkeldistributie voor een leuk transportbedrijf in Emmeloord. Het werk vindt ‘s nachts plaats.

Wat ga je doen?

Als binnenland chauffeur winkeldistributie ben je onmisbaar, je bent namelijk verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende winkels. Je werkzaamheden voer je ‘s nachts uit, je werktijden zijn tussen 01.00 – 9.00 uur of 03.00 en 06.00 uur.

Wat wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooi transportbedrijf
  • De mogelijkheid tot een vaste baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer vanaf dag 1

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een C of BE-rijbewijs
  • Je hebt er geen probleem mee om ‘s nachts te werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent representatief, stressbestendig en hebt een aanpakkersmentaliteit

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.