fbpx

Internationaal chauffeur

28 juni 2021 Hellendoorn In overleg CE-rijbewijs en code 95

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat? Lijkt het jou leuk om levensmiddelen te vervoeren voor verschillende supermarkten? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een internationaal chauffeur voor een leuk transportbedrijf met standplaats Hellendoorn. De werkdagen zijn in overleg.

Wat ga je doen?
Als internationaal chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en correct vervoeren van levensmiddelen van warehouse tot warehouse in Duitsland en België. Je vertrekt in de ochtend om te laden. Hierna breng je de lading naar de volgende locatie waar je deze lost en weer nieuwe levensmiddelen laadt voor het volgende adres. De werkdagen zijn in overleg, zowel parttime als fulltime is mogelijk.

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een leuke en afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

 • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en geldige code 95
 • Je woont in de omgeving van Hellendoorn
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met geconditioneerd transport
 • Je bent representatief en beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.