fbpx

Transportplanner (Nieuw-Amsterdam)

25 augustus 2021

Ben je een ster in plannen, zelfstandig, gedreven, stressbestendig en heb je affiniteit met transport? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar planners. Het gaat om een fulltime functie in Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als internationaal planner ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en bewaken van de goederenstromen. Bij bijzonderheden, uitzonderingen of vertragingen zorg jij voor een optimale doorstroom. Het bewaken van de beladingsgraad en het optimaal inzetten van de chauffeurs en het materiaal valt onder jouw verantwoordelijkheden. Je bent de schakel tussen verschillende partijen en hierom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Ook is een goede geografische kennis van het wegennet van Nederland en Scandinavië erg belangrijk.

Wat wij vragen:

 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Je bent flexibel in werktijden en werkzaamheden en bent een echte teamspeler
 • Je weet prioriteiten te stellen en kan tevens goed onder tijdsdruk werken
 • Je bent in staat om zorgvuldig, accuraat en consequent te werken
 • Je hebt minimaal MBO niveau 4
 • Je bent klantvriendelijk
 • Ervaring in leidinggevende functie
 • Affiniteit met geconditioneerd vervoer
 • Ervaring met het transport managementsysteem Transpas is een pré
 • Ervaring met het boordcomputer systeem Transics is een pré

Wat wij bieden:

 • Een fulltime baan met veel verantwoordelijkheid
 • Een leuke en wisselende baan bij een prachtige organisatie
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Yvonne door je motivatiebrief en CV te sturen naar yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.