fbpx

Interieurverzorg(st)er (per jan 2022)

26 oktober 2021 Nieuw-Amsterdam Parttime -

Ben jij op zoek naar een parttime baan, houd je ervan om alles spik en span te maken en woon je in de omgeving van Nieuw-Amsterdam? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een interieurverzorg(st)er per januari 2022. Het gaat om een parttime functie voor een groot, innovatief transportbedrijf in Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als interieurverzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse ruimtes binnen het pand zoals de kantoorruimtes, de kantine en de sanitaire voorzieningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijvullen en schoonmaken van de koffiezetapparaten. Je werkt een vast aantal uren per week en in de vakantieperiode kunnen de uren, in overleg, worden uitgebreid.

Wat wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris conform de cao
  • Een afwisselende parttime baan bij een gezellige transportorganisatie
  • Een informele en open werksfeer

Wat wij vragen:

  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en werkt zorgvuldig
  • Je hebt goed inzicht in de werkzaamheden

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.