fbpx

Internationaal chauffeur

17 november 2021 Hengelo Fulltime Rijbewijs CE

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat richting Scandinavië? Lijkt het jou wel wat om op wekelijkse basis prachtige landschappen in Noord-Europa te mogen doorkruisen? Dan is deze vacature echt wat voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren internationale chauffeur. Het gaat om fulltime functie met standplaats Hengelo.

Wat ga je doen?

Als internationaal chauffeur verzorg je meerdaagse ritten richting Scandinavië. Je bent gemiddeld 2 à 3 nachten van huis. Je hebt de verantwoordelijkheid over het veilig en correct afleveren van je lading op diverse locaties.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris conform de TLN cao
  • Een mooie baan waarbij je veel van mooie omgevingen kunt genieten
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Bij goed bevallen van beide partijen, een contract voor onbepaalde tijd

Wat vragen wij?

  • Rijbewijs CE en een geldige code 95 (of bereid deze te behalen)
  • Representatief en zelfstandig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Enig technisch inzicht

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Manon door je motivatiebrief en CV te sturen naar manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0528-729090.