fbpx

Internationaal chauffeur (Nieuw-Amsterdam)

28 december 2021 Nieuw-Amsterdam Fulltime Een geldig CE rijbewijs en code 95

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat richting Scandinavië? Vind je het niet erg om dagen van huis te zijn? Graag zelfs?! Dan is deze vacature echt wat voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren internationale chauffeur. Het gaat om een fulltime functie met standplaats Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als internationaal chauffeur verzorg je meerdaagse ritten richting Scandinavië. Je bent gemiddeld 2 à 3 nachten van huis. Je hebt de verantwoordelijkheid over het veilig en correct afleveren van je lading op diverse locaties. Het internationaal vervoer vraagt om veel flexibiliteit omdat je wisselende werkdagen hebt.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Voor langere tijd en bij goed bevallen van beide partijen, een contract voor onbepaalde tijd

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig CE rijbewijs en code 95
  • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het vervoer van groente/fruit of bloemen/planten
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en zelfstandig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Saskia door je motivatiebrief en CV te sturen naar saskia@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.