fbpx

Order Entry medewerker

29 april 2022

Ben jij verantwoordelijk, punctueel en heb je affiniteit met transport? Dan is dit de vacature voor jou!
Voor een van onze opdrachtgevers in de transport zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor de afdeling customer service op het kantoor in Poeldijk (Zuid-Holland) of Nieuw-Amsterdam (Drenthe). De vacature is fulltime (32-40 uur per week).

Wat ga je doen?

Als medewerker van de customer service afdeling sta je aan het begin van het logistieke proces. Jij zorgt ervoor dat chauffeurs naar de juiste bestemming gaan en dat de klanten tevreden zijn. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de order administratie en de verwerking van de binnenkomende transportopdrachten. Je controleert de transportopdrachten en ziet in een oog opslag als er bijzonderheden zijn. Wanneer een opdracht niet klopt moet je gelijk schakelen met de (transport)planners of de klant om ervoor te zorgen dat de opdracht weer kloppend wordt. Het is een verantwoordelijke baan, door jouw controle zorg jij ervoor dat de chauffeurs met de juiste vracht en papieren op weg gaan naar de juiste klant.

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke fulltime baan voor 32-40 uur per week bij een mooie organisatie
  • De mogelijkheid tot een vaste baan
  • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij?

  • Je hebt bij voorkeur een MBO opleiding richting logistiek
  • Je bent communicatief sterk in woord en schrift (Nederlands en Engels)
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit, bent stressbestendig en werkt nauwkeurig

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Reageer dan snel en stuur je motivatiebrief en CV naar yvonne@flexibel-transport.nl of bel naar 06 46 27 44 03.