fbpx

Teamleader Warehouse

1 juni 2022 Poeldijk Fulltime -

Ben jij een echte leider, kun je anderen goed motiveren en heb je affiniteit met transport en logistiek? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Teamleader Warehouse voor een grote transportorganisatie in Poeldijk. Het gaat om een leuke, verantwoordelijke fulltime functie waarbij je terecht komt in een gezellig team.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Warehouse ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van de loodsmedewerkers en zorg je ervoor dat de goederenstromen goed en veilig gemanaged worden. Je maakt een taakverdeling, helpt bij het stellen van prioriteiten en ziet toe op een fijne werkomgeving en goede onderlinge samenwerking. Je bent enthousiast en weet je collega’s goed te motiveren. Hierdoor ben je in staat het beste uit je collega’s te halen! Je werktijden zijn van 08.00 tot ongeveer 18.00 uur. De werkdagen zijn in overleg en de weekenden en feestdagen volgens rooster.

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een leuke baan bij een prachtige organisatie met veel verantwoordelijkheid
 • Mogelijkheid tot een vaste baan
 • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1 bij Pensioenfonds Vervoer

Wat wij vragen:

 • Je hebt ervaring met transport en logistiek en affiniteit met het vervoer van groente en fruit
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat
 • Je woont in de omgeving van Poeldijk
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent goed in leidinggeven, jong van geest en een echte aanpakker
 • Je bent stressbestendig en goed in het behouden van overzicht

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Yvonne via yvonne@flexibel-transport.nl of door te bellen naar 0591 260 080.