fbpx

Distributiechauffeur

8 juli 2022

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs met C of CE-rijbewijs om het team van een mooi en divers transportbedrijf te komen versterken. Het gaat om distributiewerk met mogelijkheden voor nationale en internationale ritten (naar Duitsland, Frankrijk en België). De dagen zijn in overleg. Je kunt ervoor kiezen om twee dagen te werken, maar ook fulltime. Ook kun je zelf bepalen of je nationale of internationale ritten wilt oppakken (of een combinatie van beide). We zijn zowel op zoek naar iemand voor standplaats Nieuwleusen (Overijssel) en standplaats Waalwijk (Noord-Brabant).

Wat ga je doen?

Bij deze flexibele en afwisselende baan zul je je bezighouden met het ophalen van goederen bij diverse leveranciers om deze vervolgens af te leveren bij bijvoorbeeld tuincentra, winkels en supermarkten. Het grootste gedeelte van de goederen worden op pallets en in diepvriescontainers geleverd.

Wat wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende functie bij een mooie transportorganisatie
  • Werkuren in overleg
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Mogelijkheid tot een vaste baan

Wat wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een geldig C of CE-rijbewijs en code 95 certificaat
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent representatief en hebt enthousiasme voor het vak

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Yvonne via yvonne@flexibel-transport.nl of door te bellen naar 0591 260 080.