fbpx

Interieurverzorg(st)er

14 juli 2022 Nieuw-Amsterdam 20-25 uur -

Ben jij op zoek naar een parttime baan, houd je ervan om alles spik en span te maken en woon je in de omgeving van Nieuw-Amsterdam? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een interieurverzorg(st)er. Het gaat om een parttime functie voor een innovatief transportbedrijf in Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als interieurverzorg(st)er ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van diverse ruimtes binnen het pand zoals de kantoorruimtes, de kantine en de sanitaire voorzieningen. Daarnaast zorg je dat de koffiezetapparaten worden bijgevuld en schoongemaakt.

Wat wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris conform de cao
  • Een afwisselende parttime baan bij een gezellige transportorganisatie
  • Een informele en open werksfeer

Wat wij vragen:

  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en werkt zorgvuldig
  • Je hebt goed inzicht in de werkzaamheden

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Saskia door je motivatiebrief en CV te sturen naar saskia@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.