fbpx

Internationaal chauffeur (Zuidbroek)

14 juli 2022

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat richting Scandinavië? Lijkt het jou wel wat om op wekelijkse basis prachtige landschappen in Noord-Europa te mogen doorkruisen? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren chauffeur voor internationale ritten. Het gaat om fulltime functie met standplaats Zuidbroek, Groningen.

Wat ga je doen?

Als internationaal CE-chauffeur verzorg je meerdaagse ritten richting Scandinavië. Je vertrekt op zondagavond of maandagochtend en keert terug op vrijdagavond of zaterdagochtend. Tijdens jouw werk zorg je ervoor dat de lading veilig en correct afgeleverd wordt op diverse locaties.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Voor langere tijd en bij goed bevallen van beide partijen, een contract voor onbepaalde tijd

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig CE-rijbewijs en code 95
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een ADR-certificaat en VOG of bereid deze aan te vragen
  • Je hebt ervaring met het rijden met een tautliner
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent gemotiveerd, representatief en zelfstandig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Saskia door je motivatiebrief en CV te sturen naar saskia@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.