fbpx

Oproepchauffeur voor nachtritten (Zwolle)

14 juli 2022

Ben je een nachtmens, in het bezit van een CE-rijbewijs en wil jij lekker bijverdienen door af en toe op oproepbasis nachtritten op te pakken met extra toeslag? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een oproepchauffeur met CE-rijbewijs voor nachtritten bij een leuk transportbedrijf in Zwolle.

Wat ga je doen?

Als oproep nachtchauffeur verzorg je pendelritten tussen Zwolle en een aantal andere locaties. Jij hebt de verantwoordelijkheid dat de lading veilig en correct afgeleverd wordt op diverse locaties. ‘s Nachts zul je geen last hebben van files en ook ontvang je een toeslag tijdens de late uren. Ideaal!

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Toeslag tussen 21:00–05:00 uur (alleen voor eendaagse ritten)
  • Leuk en afwisselend oproepwerk bij een mooie transportorganisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig CE-rijbewijs en code 95
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent gemotiveerd, representatief en zelfstandig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Saskia door je motivatiebrief en CV te sturen naar saskia@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.