fbpx

Office Assistant

9 september 2022

Vind je het leuk om administratief werk te doen, werk je nauwkeurig en kun jij je hoofd koel houden in stressvolle situaties? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde duizendpoot voor een leuke en veelzijdige functie. Jij wordt de ondersteuning voor zowel de financiële- als verzuimadministratie van onze organisatie. Ben je ook nog creatief en weet je de weg op het web, dan zou hier een stukje marketing bij kunnen komen. Een afwisselende en veelzijdige functie dus! Bij voorkeur werk je 32 uur in de week en de werktijden zijn in overleg.

Wat ga je doen?

Als Office Assistant ondersteun je jouw collega’s van de financiële- en verzuimadministratie binnen het bedrijf. Je durft zelf initiatief te nemen en denkt mee over nieuwe mogelijkheden binnen het bedrijf. Je schakelt veel tussen de verschillende werkzaamheden en stelt de juiste prioriteiten. Je houdt je bezig met het boeken van inkoopfacturen, het inboeken van bankafschriften, het versturen en checken van facturen en nog veel meer rondom het correct afhandelen van de administratie. Ook voer je verschillende werkzaamheden voor de verzuimafdeling uit. Zo handel je ziek- en herstelmeldingen af en houd je contact met onze zieke medewerkers en de klanten.

Wat wij bieden:

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke en afwisselende parttime baan bij een mooie organisatie met gezellige collega’s
  • Mogelijkheid tot een vaste baan
  • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen:

  • Je bent communicatief sterk, stressbestendig en hebt een aanpakkersmentaliteit
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Snelstart en Easyflex
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met transport

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Mieke via mieke@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.