fbpx

Chauffeur Vacuümwagen

17 september 2022

Werk jij graag als CE chauffeur van groot materiaal maar wil je ook weer niet de hele dag achter het stuur zitten? Vind je het leuk om in teamverband te werken om een klus te klaren? Dan is dit dé baan voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van de vacuümwagen. Het gaat om fulltime functie van maandag tot en met vrijdag in omgeving Balkbrug.

Wat ga je doen?

Als Chauffeur Vacuümwagen houdt je je bezig met het blazen en zuigen van dakgrind op diverse locaties. Je begeleidt de klus en leidt alles in goede banen. Je werkt in de buitenlucht met een gezellig team collega’s om je heen om de klus te klaren. De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een fulltime baan met mogelijkheid tot een vaste baan binnen een leuke organisatie met fijne werksfeer
 • Goed materiaal
 • Goeie arbeidsvoorwaarden
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

 • Je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95
 • In het bezit van VCA Basis of bereid om dit te behalen
 • Bij voorkeur heb je al ervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt geen hoogtevrees
 • Je hebt een gezonde dosis humor en een positieve werkhouding
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit en vindt het niet erg om fysiek werk te verrichten

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Yvonne door je motivatiebrief en CV te sturen naar yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.