fbpx

Internationaal Chauffeur Distributie

20 september 2022

Voel jij je het best wanneer je met je vrachtwagen de grens over gaat? Lijkt het jou wel wat om op wekelijkse basis prachtige landschappen in onder andere Frankrijk, Italië en Oostenrijk te mogen doorkruisen? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor internationale ritten. Het gaat om de distributie van diepvries- en gekoelde producten. De standplaats is in Kampen, Overijssel.

Wat ga je doen?

Als Internationaal Chauffeur Distributie verzorg je meerdaagse ritten door verschillende landen in Europa waaronder Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Hongarije. Je vertrekt op zondagavond en keert terug op donderdag of vrijdag. Tijdens jouw werk zorg je ervoor dat de lading veilig en correct afgeleverd wordt op diverse locaties.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Voor langere tijd en bij goed bevallen van beide partijen, een contract voor onbepaalde tijd

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig CE rijbewijs en code 95
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent gemotiveerd, representatief en zelfstandig

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Yvonne door je motivatiebrief en CV te sturen naar yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.