fbpx

Chauffeur binnenland gezocht (Nieuw-Amsterdam)

3 mei 2023

Voel jij je het best wanneer je in de vrachtwagen stapt en lekker de weg op gaat met een gezellig muziekje aan in jouw vertrouwde omgeving? Lijkt het je leuk om voor een innovatief bedrijf in Nieuw-Amsterdam aan de slag te gaan tussen een team van gezellige chauffeurs? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal werk. Het gaat om parttime en fulltime functies met standplaats Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als chauffeur heb je de verantwoordelijkheid over het veilig en correct afleveren van je lading op diverse locaties. Als Binnenland chauffeurs verzorg je ritten binnen Nederland en ben je aan het einde van de dag gewoon weer thuis.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring (loonschaal E voor de internationale chauffeurs)
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Voor langere tijd en bij goed bevallen van beide partijen, een contract voor onbepaalde tijd

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig CE rijbewijs en code 95
  • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart
  • Je spreekt Nederlands of Engels
  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en zelfstandig

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Yvonne via yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.