fbpx

Chef Werkplaats

20 juli 2023

Onze opdrachtgever – een toonaangevend transportbedrijf – heeft een enorme groei doorgemaakt in de afgelopen jaren. Zo opereren zij inmiddels vanuit een gloednieuwe locatie in Nieuw-Amsterdam (Drenthe), waar zij tevens over een eigen werkplaats / truckgarage beschikken. In deze werkplaats onderhouden zij hun gehele wagenpark, inclusief APK keuringen en overige keuringen. Om dit bewogen proces in goede banen te leiden zijn zij opzoek naar een gedreven Chef Werkplaats.

Wie zoeken wij:

Zorgen jouw leidinggevende eigenschappen en inzicht ervoor dat het proces in de werkplaats gesmeerd loopt? En heb je ook nog eens passie voor trucks? Wij zoeken een communicatief sterk en oplossingsgericht denkende Chef Werkplaats die ook zelf de handen uit de mouwen weet te steken in de werkplaats en bijspringt waar nodig.

Als Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de werkplaats / truckgarage en het beheer van het wagenpark, samen met de wagenparkbeheerder. Je houdt de onderhoudsplanning goed in de gaten en ontwikkelt nieuwe oplossingen om de werkzaamheden op een soepele wijze te laten verlopen. Ook coördineer je de storingsdienst die per rooster wordt ingedeeld en ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie en het boeken van de werkzaamheden in de systemen, zodat een juiste facturatie volgt. Naast het beheer van de werkplaats, houd je je ook bezig met de inkoop van materialen en onderdelen; voorraadbeheer. Je bespreekt jouw ideeën en (toekomst)plannen voor de werkplaats met het team en bent de sparringpartner voor de directie. Kortom, een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid!

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris op basis van jouw ervaring
 • Een afwisselende functie bij een innovatief bedrijf met een informele sfeer
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen t.b.v. de functie
 • 25 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen bij fulltime functie
 • Uren in overleg, fulltime en parttime is beide mogelijk
 • Een hypermoderne werkplaats in Nieuw-Amsterdam welke van alle gemakken is voorzien
 • Ruimte voor eigen inbreng, ideeën en verbeteringen
 • Een fijne werkplek met leuke enthousiaste collega’s

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
 • Het bezit van het APK-Keurmeester Zware Voertuigen diploma is een pré
 • Het bezit van het Tachograaftechnicus (Keurmeester) certificaat is een pré
 • Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent communicatief sterk, enthousiast en hebt leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van de softwarepakket Bever is een pré
 • Je kunt goed overweg met het Office-pakket

Solliciteren

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie? Voldoe je ook nog eens aan de gestelde eisen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! Stuur ons je motivatie en CV toe, dit mag naar het volgende e-mailadres: info@flexibel-transport.nl

Wil je meer informatie? Dan kun je bellen naar: 0591 260 080