fbpx

Enthousiaste chauffeur rijbewijs C voor Scania 520S V8

20 juli 2023

Onze opdrachtgever is werkzaam in de melktechniek/melkveehouderij en leveren alle onderdelen die van belang zijn om professionele melkmachines optimaal te laten functioneren. Hierbij staat het welzijn van de koe centraal. De uiergezondheid van de koeien bepaalt immers de melkkwaliteit en zorgt voor minder kosten bij de melkveehouder. Onze opdrachtgever is gevestigd in Emmer-Compascuum en levert haar producten in de BENELUX, Duitsland en Denemarken.

Voor dit transportproces zijn zij per direct op zoek naar een enthousiaste chauffeur met rijbewijs C (CE is pré) in zijn/haar bezit.

– Je zult direct in dienst komen bij onze opdrachtgever.

Uitdagende baan met veel afwisseling:

Je wordt niet zomaar chauffeur, maar zult veel afwisseling en diversiteit hebben in je werk. Zo zul je zo’n 75% onderweg zijn in een luxe vrachtauto (Scania 520S V8), of ben je ter plaatse op de bedrijven van de klanten van de opdrachtgever in de BENELUX, Duitsland en Denemarken. Zo’n 25% van jouw werkweek zul je voorbereidingen treffen in het magazijn in Emmer-Compascuum, zul je routes maken en/of efficiënt herindelen.

Klantcontact:

Je zult direct contact hebben met de klant en bent in staat om kleine reparaties/vervanging van onderdelen te verrichten aan de melkmachines bij klanten op locatie. Het is dus een grote pré wanneer je technisch inzicht hebt. Naast kleine reparaties zorg jij voor voldoende bevoorrading (bij de klant).

Jij bent:

 • Je bent gedreven
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je bent – naast dat je veel alleen op pad zult zijn – ook een teamplayer
 • Je bent in het bezit van rijbewijs C (CE is pré)
 • ADR gecertificeerd (pré)
 • Je kunt je redden met de Duitse taal (spraak)
 • Je hebt technisch inzicht (pré)

Onze opdrachtgever biedt:

 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Salaris op basis van jouw ervaring
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Rijden in een Scania 520S V8
 • Je maakt deel uit van een fanatiek en gedreven team

Een veelomvattende, maar bovenal erg leuke en uitdagende chauffeurs-baan waarbij jij het takenpakket met jouw verantwoordelijkheidsgevoel in goede banen weet te leiden!

Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wil je meer weten of direct solliciteren? Dat kan door ons jouw CV en motivatie te sturen naar info@flexibel-transport.nl. Ook kun je ons bellen op te bellen 0591 260 080.