fbpx

Assistent magazijnbeheerder

3 augustus 2023

Bork Groep is, met circa 150 gespecialiseerde medewerkers, een modern en toonaangevend familiebedrijf waar een prettige en persoonlijke werksfeer heerst en ook voorop staat. Wij zijn een belangrijke speler in Noord- en Midden Nederland op het gebied van sloop, milieutechniek en recycling.

Locatie: Stuifzand (nabij Hoogeveen)
Aantal uren: Fulltime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich goed staande weet te houden in de dynamische wereld van de bouw, om ons te assisteren bij het reilen en zeilen binnen het magazijn. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers dagelijks worden voorzien van goed en veilig materiaal/materieel. Daarom werken wij hard aan de implementatie van een gesloten magazijn.

Als assistent magazijnbeheerder zorg je voor een nauwkeurige registratie van de goederenstroom en ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het tijdig keuren van al het materiaal/materieel. Het kan voorkomen dat je op een werklocatie aanwezig bent om het materiaal/materieel te demonstreren of te repareren. Bij afwezigheid van de magazijnbeheerder ben jij het aanspreekpunt voor o.a. je collega’s en waarborg je de continuïteit.

Help jij ons bouwen aan een nieuwe werkwijze binnen het magazijn en wil je deel uit maken van dit flexibele en dynamische team? Lees dan gauw verder!

Als assistent magazijnbeheerder:

  • Beschik je over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
  • Heb je ervaring met het keuren van (elektrische) gereedschappen en kun je goed overweg met een tablet/computer
  • Ben je in bezit van de certificaten keurmeester elektrisch gereedschap, ladders, trappen en rolsteigers, of ben je bereid deze te behalen
  • Vinden we het belangrijk dat je een BE rijbewijs heb, of deze wilt behalen
  • Ben je een positief ingestelde, harde werker die pro actief meedenkt in de processen

Daartegenover bieden wij jou:

  • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De prettige werksfeer van een informeel bedrijf
  • Een aantrekkelijk salaris gerelateerd aan de CAO Bouw en Infra (UTA)
  • Uitzicht op een vast contract

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om als chauffeur deze veelzijdige functie te vervullen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! Stuur ons je motivatie en CV toe, dit mag t.a.v. HR-manager Mieke Prins naar het volgende e-mailadres: info@flexibel-transport.nl

Wil je meer informatie? Dan kun je bellen naar: 0591 260 080