fbpx

Chauffeur elektrische vrachtwagen (Volvo FMX 6×4)

3 augustus 2023

Bork Groep is, met circa 150 gespecialiseerde medewerkers, een modern en toonaangevend familiebedrijf waar een prettige en persoonlijke werksfeer heerst en ook voorop staat. Wij zijn een belangrijke speler in Noord- en Midden Nederland op het gebied van sloop, milieutechniek en recycling.

Bork Groep is de weg naar emissie loos werken ingeslagen. Hier hoort, naast elektrische auto’s, een elektrische kraan en een aantal andere elektrische machines, natuurlijk ook een elektrische vrachtwagen bij. Ter uitbreiding van ons wagenpark hebben we daarom een Volvo FMX 6×4 met Hyva portaalsysteem aangekocht, verder kan de trekker worden ingezet voor de kiptrailer en semidieplader. Nu zijn wij alleen nog op zoek naar een topper die deze wil gaan besturen!

Als chauffeur op de Volvo FMX 6×4 speel je een grote rol in het streven van Bork naar een duurzame toekomst. Je bent met name verantwoordelijk voor het afhalen, laden en lossen van afvalstoffen en -materialen, welke via een planningsapp aan jou worden gecommuniceerd. Je wordt er blij van dat jouw auto er spik en span bij staat en ziet het als een uitdaging om elektrisch te gaan rijden. In deze fulltime functie heb je een flexibele instelling en een oplossingsgerichte werkhouding. Je bent niet gauw van je stuk gebracht en kunt goed omgaan met stressvolle situaties.

Als chauffeur op de Volvo FMX 6×4:

  • Ben je in het bezit van een CE rijbewijs, chauffeurspas en Code 95
  • Heb je relevante werkervaring
  • Beschik je over goede geografische kennis
  • Is het een pré als je een transport gerelateerde diploma hebt, evenals de nodige machinekennis

Daartegenover bieden wij jou:

  • Een werkplek waarbij we naast hard werken, ook oog hebben voor elkaar en gezelligheid onderling
  • Een afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief
  • Een volledige vergoeding voor de nascholing van Code 95 en je digitale bestuurderspas
  • Een aantrekkelijk salaris en pensioen gerelateerd aan de CAO Bouw en Infra
  • Uitzicht op een vast contract

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten om als chauffeur deze veelzijdige functie te vervullen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! Stuur ons je motivatie en CV toe, dit mag t.a.v. HR-manager Mieke Prins naar het volgende e-mailadres: info@flexibel-transport.nl

Wil je meer informatie? Dan kun je bellen naar: 0591 260 080