fbpx

Werkgevers

Een samenwerking met een goed uitzendbureau kan u tijd, geld en risico’s besparen. Sinds 2014 verbinden wij enthousiaste werkzoekenden met mooie banen in de transport sector. Wij kennen de markt als geen ander en gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor zowel werknemer als werkgever. Hierom mogen wij ons met trots de vertrouwde partner noemen van verschillende grote spelers binnen de transportsector.

Betrouwbaar en vakkundig
Wij hebben het SNA keurmerk (Stichting Normering Arbeid) en zijn hiermee NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij zijn lid van de NBBU en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Het lidmaatschap bij de NBBU biedt service bij specialistische vragen op het gebied van CAO, subsidie en (sociale) wet- en regelgeving. Daarmee wordt u ontzorgt in uw personeelszaken.

Wij bieden u als opdrachtgever concrete voordelen
U kunt een uitzendkracht 5,5 jaar flexibel contracten aanbieden, daar waar volgens de wet een werkende na twee jaar in dienst genomen moet worden. Alle flexkrachten bouwen vakantie- en ATV-dagen op. Wanneer deze dagen worden opgenomen, betekent dit voor u geen loondoorbetaling, dus geen kosten. Ook in het geval van ziekte nemen wij alles over. U betaalt natuurlijk alleen de gewerkte uren.

Vakmanschap
Onze professionele intercedenten hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij bieden ondersteuning bij scholing en regelen “Code 95”, verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Mieke Prins
Directie – Administratie – P&O
mieke@flexibel-transport.nl
Tel: 0591 260 080

Yvonne Visser
Opleidingen – P&O – Secretariaatsmedewerker – Administratie
yvonne@flexibel-transport.nl 
Tel: 0591 260 080

Lucia Schonewille
Boekhouding
boekhouding@flexibel-transport.nl
Tel: 0591 260 080

Saskia Hagedoorn
Opleidingen – Administratie – Marketing
saskia@flexibel-transport.nl 
Tel: 0591 260 080

Stephanie Lankreijer
HRM – (Salaris) Administratie
stephanie@flexibel-transport.nl
Tel: 0591 260 080

Evelien Wolting
Marketing- & communicatiespecialist
evelien@flexibel-transport.nl
Tel: 0591 260 080

Vivian Scholte
HRM – (Salaris) Administratie
vivian@flexibel-transport.nl
Tel: 0591 260 080