fbpx

Binnenlandchauffeur C-rijbewijs (Gramsbergen)

11 april 2022
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met C-rijbewijs om het team van een mooi transportbedrijf te komen versterken. Het gaat om een parttime functie voor 2 à 3 dagen per week (in de vakantieperiode kan dit meer zijn) met standplaats Gramsbergen (Overijssel).

 

Wat ga je doen?

Bij deze functie ga je aan de slag om verschillende soorten meubels af te leveren bij klanten thuis. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze onder de juiste condities en op tijd geleverd worden. Er gaat altijd een bijrijder met je mee om te helpen met het tillen. Je werkdag start in de morgen en ‘s avonds kom je gewoon weer thuis.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke, afwisselende baan bij een mooie transportorganisatie
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vanaf dag 1 pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer
  • Mogelijkheid tot een vaste baan

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een geldig C-rijbewijs
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent representatief en hebt enthousiasme voor het vak

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Yvonne door je motivatiebrief en CV te sturen naar yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 06 46 27 44 03.