fbpx

1e Bedrijfsautotechnicus / APK 1 keurmeester

22 april 2022

Ben je een echte vrachtwagenliefhebber en houd je van sleutelen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de transportsector zijn wij op zoek naar een 1e Bedrijfsautotechnicus / APK 1 keurmeester. Het gaat om een leuke, afwisselende fulltime functie in Nieuw-Amsterdam bij een mooi transportbedrijf met prettige werksfeer.

Wat ga je doen?
Als 1e Bedrijfsautotechnicus houd je je bezig met het onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers van verschillende merken. Je bent verantwoordelijk voor het correct en veilig uitvoeren van alle voorkomende reparaties aan het wagenpark waaronder onderhoudsbeurten, storingen en diverse reparaties. Daarnaast zorg je voor de APK keuring van de vrachtauto’s en trailers en draag je zorg voor het ijken en afmelden van de digitale tachografen. Door jouw inzet kunnen de chauffeurs weer met een goed onderhouden truck veilig de weg op en is de stilstand van het wagenpark minimaal.

Wat wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring en diploma’s
 • Toeslag voor werken op bijzondere uren
 • Een afwisselende fulltime baan binnen een leuke organisatie met fijne werksfeer
 • Werken in een team waar je zelf veel verantwoording kan krijgen
 • Kwalitatief goed gereedschap
 • Goede arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

 • Je bent in het bezit van het diploma 1e Bedrijfsautotechnicus, APK 1 en het diploma tachograaf installateur/reparateur
 • Je beschikt over technische kennis van voertuigtechniek op MBO-niveau
 • Je bent in het bezit van een geldig CE-rijbewijs of bereid dit te halen
 • Je bent bereid om technische trainingen te volgen
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als vrachtwagenmonteur
 • Je bent flexibel en hebt enthousiasme voor het vak
 • Je bent een teamplayer

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Manon via manon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.