fbpx

Chauffeur/monteur in de staalbouw

31 augustus 2022

Werk jij graag in de (staal)bouw, ben je in het bezit van een CE-rijbewijs en vind je het leuk om te rijden maar wil je ook weer niet de hele dag achter het stuur zitten? Dan is dit dé baan voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de staalbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur/chauffeur. Het gaat om fulltime functie in omgeving Dwingeloo.

Wat ga je doen?

Als chauffeur vervoer je met de vrachtwagen de staalconstructies naar de spuiter en je zorgt ervoor dat de constructies veilig op de bouwlocatie aankomen. Het monteren van staalconstructies en de dak- en gevelpanelen vallen ook binnen jouw takenpakket. De werkzaamheden verricht je veelal buiten op de bouwplaats in teamverband.

Wat wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een fulltime baan met mogelijkheid tot een vaste baan binnen een leuke organisatie met fijne werksfeer
 • Goed gereedschap en materiaal
 • Kwalitatief goed gereedschap en moderne werkplaats
 • Goeie arbeidsvoorwaarden conform de cao kleinmetaal.
 • Pensioenopbouw vanaf dag 1

Wat wij vragen:

 • Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en VCA diploma
 • Je hebt ervaring op het gebied van het monteren en aanpassen van staalconstructies
 • Je hebt affiniteit met de bouw
 • Je bent een aanpakker en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Je bent flexibel en hebt enthousiasme voor het vak
 • Je bent een teamplayer

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact op met Sharon door je motivatiebrief en CV te sturen naar sharon@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.