fbpx

Assistent Teamleider Warehouse (m/v)

2 september 2022

Ben jij een echte leider, kun je anderen goed motiveren en heb je affiniteit met transport en logistiek? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Assistent Teamleider Warehouse. Het gaat om een leuke, verantwoordelijke fulltime functie in Nieuw-Amsterdam bij een grote transportorganisatie.

Wat ga je doen?

Als Assistent Teamleider Warehouse ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van de loodsmedewerkers en zorg je ervoor dat de goederenstromen goed en veilig gemanaged worden. Je maakt een taakverdeling, helpt bij het stellen van prioriteiten en ziet toe op een fijne werkomgeving en goede onderlinge samenwerking. Je bent enthousiast en weet je collega’s goed te motiveren. Hierdoor ben je in staat het beste uit je collega’s te halen!
Je werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur en 14.00 tot 22.00 uur volgens een vooraf bekend rooster. De weekenden en feestdagen zijn ook volgens een rooster. De werkzaamheden vinden deels op kantoor en deels in de loods plaats.

Wat wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
 • Een leuke baan bij een prachtige organisatie met veel verantwoordelijkheid
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen:

 • Je hebt minimaal MBO 3-niveau
 • Je hebt ervaring met transport en logistiek
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent goed in leidinggeven, jong van geest en een echte aanpakker
 • Je bent stressbestendig en goed in het behouden van overzicht

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Mieke via mieke@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.