fbpx

Loodsmedewerk(st)er

2 september 2022

Ben je een echte aanpakker, houd je ervan om in teamverband te werken en lijkt het jou wel iets om bij een grote, innovatieve transportorganisatie te werken als loodsmedewerk(st)er? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een loodsmedewerk(st)er voor een leuke, afwisselende parttime of fulltime functie in Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als loodsmedewerk(st)er ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces. Jij helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens en zorgt ervoor dat de rit documentatie compleet is voor de chauffeur. Daarnaast regel je dat de loods netjes blijft zodat het overzicht wordt behouden. Je werktijden zijn van 14.00 tot +/- 22.00 uur volgens een vooraf bekend rooster. De weekenden en feestdagen zijn ook volgens een rooster.

Wat wij bieden:

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke en afwisselende parttime of fulltime baan bij een prachtige organisatie
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen:

  • Je hebt bij voorkeur een logistieke opleiding gevolgd
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een aanpakker en kunt goed in teamverband werken
  • Je bent flexibel in je uren

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Mieke via mieke@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.