fbpx

Loodsmedewerkers gezocht

12 januari 2023

Ben je een echte aanpakker, houd je ervan om in teamverband te werken en lijkt het jou wel iets om bij een leuke, innovatieve transportorganisatie te werken als loodsmedewerk(st)er? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar loodsmedewerk(st)ers voor een leuke, afwisselende parttime of fulltime functie in Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen?

Als loodsmedewerk(st)er ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces. Je start de dag met een lekker bakje koffie en samen met het team zorg je ervoor dat de loods aan kant is en de docks schoon zijn. Zo zijn jullie helemaal klaar voor de eerste inkomende en uitgaande goederen. Jouw taak is om over de dag heen te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens en daarnaast zorg je ervoor dat de ritdocumentatie compleet is voor de chauffeur. Je werktijden zijn in goed overleg volgens een vooraf bekend rooster. Dit werk is ideaal als je geïnteresseerd bent om later als chauffeur aan de slag te gaan. Bij deze baan leer je alles over hoe je een vrachtauto het beste kunt laden en lossen.

Een baan met toekomstmogelijkheden

Wil jij naast het werken als loodsmedewerker ook je vrachtwagenrijbewijs halen dan zijn hier mogelijkheden voor. Dit betekent dat je tijdens je opleiding tot chauffeur gelijk aan de slag kunt om praktijkervaring op te doen. Je papieren om vrachtwagenchauffeur te worden kun je behalen via Flexibel Transport & Opleidingen. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Wat wij bieden:

  • Aantrekkelijk salaris op basis van ervaring
  • Een leuke en afwisselende parttime of fulltime baan bij een mooie organisatie
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen:

  • Je staat ervoor open om te leren en ontwikkelen
  • Je bent een aanpakker en kunt goed in teamverband werken
  • Je bent flexibel in je uren

Solliciteren

Denk jij dat jij de perfecte kandidaat bent die wij zoeken voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar Yvonne via yvonne@flexibel-transport.nl of te bellen naar 0591 260 080.