fbpx

ICT Medewerker

21 december 2023

Ben jij dé schakel tussen onze mensen en de IT-systemen in onze organisatie? Kom dan bij ons aan de slag als ICT Medewerker! Voor deze functie zijn wij op zoek naar de nieuwe collega die beschikbaar is voor minimaal 20 uur per week tot maximaal 40 uur per week en die het liefst in een straal van 30 kilometer in de buurt woont van Nieuw-Amsterdam.

Wat ga je doen als ICT Medewerker?

Je bent verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde problemen die binnenkomen via je collega’s door middel van e-mail, telefoon of wanneer iemand zich bij jou aan je bureau meldt. Windows heeft voor jou geen geheimen, Je bent bekend met de werking van o.a. SQL servers en .api en bent in staat om problemen en storingen hierin te herkennen en eventueel samen met de netwerkbeheerder of softwareleverancier op te lossen. Ook zorg je ervoor dat onze hardware en software onderhouden en up-to date blijft.

Naast deze werkzaamheden vind je het ook leuk om je bezig te houden met het inrichten van laptops, pc’s, tablets en telefoons.

Wij bieden je:

  • Een aantrekkelijk marktconform salaris op basis van je werkervaring en diploma’s;
  • Een fijne werksfeer in een leuke organisatie;
  • Goede (primaire en secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Vanaf je eerste werkdag al pensioenopbouw.

Wat wij minimaal vragen:

Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-diploma en hebt enige jaren relevante werkervaring. Daarnaast is het een pré dat je sociaal en communicatief vaardig bent en in staat in staat bent om snel te kunnen schakelen bij problemen.

Nieuwsgierig? Solliciteer dan meteen!

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan meteen op de functie ICT Medewerker door je motivatiebrief en C.V. te sturen naar mieke@flexibel-transport.nl.
Liever meer informatie? Dan zijn wij op werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0591 260 080.