fbpx

Word (internationaal) chauffeur en behaal je rijbewijs

18 april 2024

Altijd al gedroomd om vrachtwagenchauffeur te worden? Ben jij +18 jaar en wil je graag internationaal goederen zoals groente en fruit vervoeren?

Meld je dan aan, behaal je C en/of CE rijbewijs en word vrachtwagenchauffeur.

Hoe word je vrachtwagenchauffeur bij Flexibel Transport & Opleidingen?

Nadat jij je hebt aangemeld om chauffeur te worden, gaan wij kijken of er een match is! Is de match er? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Nieuw-Amsterdam!
In het gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we stap voor stap hoe de opleiding tot vrachtwagenchauffeur eruit ziet.

Aan de slag in de loods

Je wordt natuurlijk niet zomaar vrachtwagenchauffeur. In samenwerking met STL, Sectorinstituut Transport en Logistiek, bieden wij je de mogelijkheid om vrachtwagenchauffeur te worden middels een erkende opleiding.
Onder goede begeleiding van onze ervaren collega’s ga je de eerste 6 maanden aan de slag in de loods in Nieuw-Amsterdam. Hier leer je alle kneepjes en aspecten van het transportproces kennen zoals laden en lossen en wat een CMR is. Zo weet jij, voordat je op de vrachtwagen gaat rijden, hoe het allemaal precies in zijn werk gaat!

Je rijbewijs behalen

Heb jij én wij, na circa 6 maanden in de loods te hebben gewerkt, nog steeds de ambitie om (internationaal) vrachtwagenchauffeur te worden?
Dan betalen wij jouw volledige opleiding tot vrachtwagenchauffeur!

Onze enige voorwaarde is dat je na het behalen van je rijbewijzen minimaal 3 jaar bij ons in dienst bent. Verder geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes!

Waar ga je werken als vrachtwagenchauffeur?

Nadat jij je theorie- en praktijktraject succesvol hebt afgerond én je rijbewijzen hebt behaald, kom je bij een toonaangevend internationaal transportbedrijf te werken. Hier kun je onder andere groente en fruit gaan vervoeren van en naar Scandinavië. Maar is het ook mogelijk om als binnenlandchauffeur aan de slag te gaan, zowel parttime (min. 32 uur) als fulltime. Hierdoor ben je elke avond weer thuis! Uiteraard mag je ook zelf met een transportbedrijf komen waar je aan de slag kunt.

Ook chauffeur worden? Meld je aan

Enthousiast geworden en wil jij je graag aanmelden om de opleiding tot chauffeur te volgen?

Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@flexibel-transport.nl.
Of bel ons voor meer informatie en de mogelijkheden via tel +31 (0) 591 260 080.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!